Escapada Roshen

Ma adresez iubitorilor de natura si de aer curat, celor care stiu sa se bucure cat mai mult de iesiri frumoase si relaxante. Cei care nu isi pot lua mai multe zile de “leneveala”, prefera o solutie de avarie care sa ii ajute atunci cand se simt obositi si doresc sa evadeze din cotidian.

Iubesc iesirile in aer liber, chiar daca sunt si de scurta durata. Ma bucur de aerul curat, de activitatile diferite si efectiv de natura care ma inconjoara. Prefer umbra copacilor si linistea, asa ca zona de padure sau munte este pe lista mea de favorite. Recent, am avut parte de un road trip spontan la Comana, care ma incanta intotdeauna cu vibe-ul sau aparte, fiind un loc unde multe familii prefera sa isi petreaca timpul liber. Pe langa cea mai buna companie, cea a sotului meu, am avut aliati de incredere pentru un road trip reusit:

  • Ghiozdanul Roshen

Extrem de incapator, a fost accesoriul perfect pentru o escadapa fara griji. Am avut loc suficient sa iau cu mine tot ce aveam nevoie, de la dezinfectant, servetele, pana la snacks-uri sau sticle cu apa. Este foarte bine compartimentat si in plus, are un design super chic, pe care il pot accesoriza cu aproape orice vestimentatie. Baretele lui sunt foarte late, lucru care m-a ajutat mult atunci cand l-am purtat, pentru ca nu mi-au creat un disconfort in zona umerilor.

  • Boxa wireless Roshen

Extrem de folositoare atunci cand vrei sa mai “condimentezi” putin atmosfera. Nu o recomand pentru a deranja oamenii din jur, insa daca distanta intre persoane este mare, nu afecteaza cu nimic. 😊 O conectezi la telefonul tau si alegi muzica preferata, care sa te bine dispuna si sa te ajute sa petreci o zi perfecta in natura, intr-o companie frumoasa. Nu uita, muzica trebuie ascultata la un volum moderat, nu exagera cu zgomotul si nu deranja pe cei din jur. Fiecare are dreptul la momentul sau de relaxare, dar fara sa deranjeze pe nimeni.  

  • Bateria externa Roshen

Un accesoriu de neratat atunci cand ai si boxa wireless, pentru ca iti incarca telefonul si te ajuta sa te bucuri de muzica preferata cat mai mult timp. In plus, forma ei iti permite sa o iei cu tine aproape oriunde, pentru ca incape in poseta sau intr-un ghiozdan, fara probleme.

  • Napolitanele Roshen

Snacks-ul preferat atunci cand ai nevoie de energie pentru a te bucura de o zi frumoasa in natura. Le poti lua cu tine oriunde pentru a avea parte de un desert usor si super delicios. Noi am ales pentru escapada cele cu vanilie si cu alune, fiind varianta optima pentru o rontaiala rapida si foarte dulce.  

Sper ca v-am facut pofta de natura si de voie buna. Profitati de zilele insorite si incercati sa va bucurati de momentele frumoase alaturi de cei dragi. 😊

5 Comments

  1. Esti o norocoasa! Si eu am participat la concurs dar fara noroc, insa la ritualul de a consuma aceste napolitane, oricum nu renunt! 🙂

    Like

Leave a comment