Books and Make-up >>Notino & periajul electric

Recunosc, sunt o persoana extrem de norocoasa atunci cand vine vorba despre igiena orala. Cu siguranta acest lucru se datoreaza unei gene bune, pentru ca eu mananc foarte multe dulciuri, extrem de daunatoare unei danturi sanatoase. 🙂 Am totusi si niste trucuri destul de simple atunci cand bine vorba despre acest tip de igiena si sunt foarte multumita de efectele lor in timp. Nu fac nimic complicat, doar ma spal neaparat de 2 ori pe zi si folosesc periajul electric, o metoda foarte eficienta pe care o recomanda oricui. Am gasit cateva variante foarte bune si calitative pe Notino si vreau sa va conving si pe voi sa adoptati acest stil de viata.

99368924_847512595756711_8635098281946382336_n (1)

Recomand periajul dentar persoanelor care nu au probleme cu gingiile. Periutele de dinti le pot cauza sangerari, pentru ca insista foarte mult asupra locului respectiv prin rotatii succesive. Trebuie sa va documentati foarte bine inainte de a lua acesta decizie, pentru ca acest tip de periute ajuta foarte mult dantura, insa daca nu este folosita corespunzator, poate face si rau. Eu am avut perioade in care am avut gingiile extrem de inflamate, timp in care si o periuta foarte moale imi facea rau. De atunci am incercat sa caut solutii si pentru aceste perioade mai grele si ce credeti? Am gasit si am ajuns la concluzia ca pot sa folosesc acest tip de periuta si in acest tip de situatii.

Pe langa Oral B Vitality 100 Sensi UltraThin D100.413.1 White, care a devenit deja un accesoriu nelipsit, am gasit capete de inlocuit extrem de eficiente pentru problemele mele. Am vazut ca aceasta categorie s-a dezvoltat atat de mult, incat trebuie doar sa am rabdare si sa aleg cu grija variantele care mi se potrivesc. Nu uitati sa le schimbati la cel mult 3 luni, pentru ca acestea se tocesc foarte repede si nu mai realizeaza un periaj eficient. In plus, ne putem rani cu acestea daca anumite parti sunt uzate foarte mult.

Daca va intrebati de pret, va pot spune ca o periuta electrica + accesorii sunt mai scumpe decat cele “normale”, insa trebuie sa considerati ca aceasta este o investitie care se amortizeaza in timp, foarte repede. Chiar daca la inceput faceti un efort financiar, rezultatele depasesc orice asteptare si in plus, veti vedea ca acestea se uzeaza mult mai greu fata de variantele manuale. 🙂 Eu recomand din suflet, fiind un periaj de la care nu m-as abate niciodata!!!!

77340870_1754906317981357_6400768110298660864_n (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s