Superblog: De la apartament la casa. Cum ne putem face mutarea mai usoara?

Imi doresc o casa in nori! Spun eu ferm. Cred ca am si ridicat tonul putin, desi nu asta am dorit. Uneori cand sunt prea hotarata, interlocutorul tinde sa creada altceva…

pauza….

O casa in nori? intreaba consultantul Vindem-Ieftin.ro, destul de mirat, dar in acelasi timp si foarte sigur pe sine. Inseamna ca stie unde bat cu ideea mea si poate nu ma considera exagerata sau hilara.

— Da. Avand in vedere contextul actual si din cauza ipohondriei mele iesite din comun, m-am decis ca vreau o casa in nori. In asa fel imi indeplinesc un vis din copilarie si in plus, ma simt muuuuult mai in siguranta. Evident, imi voi pastra apartamentul, pentru momentul in care voi putea sa cobor la propriu cu “capul din nori”.

alta pauza… deja devine stanjenitor….

— Aveti vreo idee pentru o asemenea casa? Este prima solicitare de acest gen si poate o schita sau cateva idei m-ar ajuta sa va fac o oferta personalizata. Nimic nu este imposibil, insa trebuie sa tinem cont de preferintele Dvs. intai.

Incurajata de profesionalismul baiatului, am scos in mod timid din geanta o poza si i-am aratat-o.

Sursa wallup.net

— Nu am decat aceasta poza. Este cea mai fidela schita si sincer, singura varianta de casa pe care mi-o doresc in acest moment. Are verdeata, dupa cum puteti vedea si in plus, este destul de incapatoare, fiind exact ceea ce imi trebuie. Suntem o familie mare si intentionez sa o iau pe toata sa se mute cu mine. Nu pot sta mult timp fara cei dragi, deci trebuie sa vina cu mine oriunde m-as duce. In plus, dupa cum vedeti, am si un mijloc de transport, deci daca cineva are nevoie de mine, pot sa il folosesc fara probleme in calatorii.

Reprezentantul se uita la poza, o analizeaza si cand aproape toate sperantele imi erau naruite, imi spune zambind.

— Va putem ajuta fara probleme, ati venit in locul potrivit!

Evident eram la 2 pasi de a-l lua in brate, insa am incercat sa ma abtin pentru ca nu este frumos din partea unei fete. Am discutat destul de mult asupra ideilor mele, am facut chiar si cateva modificari si nu m-a deranjat, pentru ca a avut niste idei foarte originale. Dupa ce a inteles exact ce anume vreau, mi-a dat o veste si mai buna, care parca mi-a dat aripi.

— Avem un grup VIP dedicat clientilor nostri fideli si va informez ca incepand din acest moment si Dvs. faceti parte din el. In cateva clipe voi printa oferta personalizata si puteti considera ca ati facut primii pasi catre casa visurilor Dvs, fie aceasta si in nori. Beneficiati de: consultanta de specialitate prioritara, raspuns rapid, conditii speciale de livrare si multe altele.

Scoate oferta de la imprimanta, o semneaza si mi-o inmaneaza. In acel moment aproape ca mi-au dat lacrimile, pentru ca propunerea era cu mult sub bugetul pe care mi l-am calculat. Banii economisiti evident ma ajutau in alt scop, lucru care nu putea decat sa ma umple de bucurie. O alta veste minunata a venit pe partea de organizare, fiind un aspect pe care chiar nu il puteam controla, avand un job foarte solicitant si implicit, putin timp liber.

— Avand in vedere statutul de VIP in grupul nostru, voi trimite lista catre colegii mei si vom incepe sa strangem materialele necesare. Tot noi ne vom ocupa si de livrare si descarcare, asa ca nu trebuie sa investiti timp in acest proces. Noi ne ocupam de tot si va informam pe parcurs care este statusul livrarii.

— Va multumesc din suflet pentru ajutor si pentru faptul ca ati crezut in proiectul meu. Am venit la Dvs. cu inima indoita, crezand ca poate o sa radeti de ideile mele mai neobisnuite. Realitatea a fost insa alta si ma bucur mult pentru ca m-am inselat.

Am plecat de la sediu extrem de bucuroasa si increzatoare in proiectul meu. Evident, voi recomanda tuturor serviciile celor de la Vindem-Ieftin.ro pentru ca transforma orice vis in realitate si se implica activ in realizarea sa.

CATALOAGE - Vindem-Ieftin.ro Comanda online mai ieftin.
Sursa Vindem-Ieftin.ro

Articol scris pentru SuperBlog 2020, editia de toamna – proba 4.

Leave a comment