Sambucol – ai grija de imunitatea ta

Auzim tot mai des in aceasta perioada – “ai grija de tine” sau “ingrijeste-ti imunitate”. Modul in care mancam sau stilul de viata influenteaza direct starea noastra de sanatate si nivelul nostru de imunizare, de aceea trebuie sa fim atenti si sa nu lasam organismul sa cada in capcana stresului si a problemelor ce pot aparea. Preventia este cea mai buna arma si orice doctor poate confirma acest lucru. Este mult mai greu sa vindeci si sa incerci sa iti aduci organismul din nou pe linia de plutire, decat sa ai in vedere doar cateva reguli sanatoase dupa care sa te ghidezi mereu.

Un aliat de nadejde este gama Sambucol – un complex de suplimente nutritionale care utilizeaza calitatile unice ale socului negru, care este supus unei prelucrari minime. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca produsul obtinut “se bucura” de toate avantajele naturale ale socului, fara sa fie supus procesarii sau fara sa i se adauge elemente artificiale. Procesul patentat de extractie si fabricatie pastreaza si maximizeaza proprietatile socului.

Socul contine flavonoide, care abunda in antioxidanti. In plus, contin vitamina C si zinc, bine cunoscute pentru capacitatea lor de a sustine sistemul imunitar. Cuvantul magic al acestui aliat este socul negru, fiecare sticla de Sambucol contine sucul a 350 de bobite de soc integrale. Atentie!!! Socul este printre alimentele cu cea mai mare capacitate antioxidanta din lume.

Exista 3 mari beneficii ale consumului de soc negru:

  • PROTECTIE: suporta mecanismele naturale de aparare ale organismului;
  • IMUNITATE: protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ;
  • ENERGIE: ajuta la functionarea normala a metabolismului energetic, lupta impotriva oboselii si a extenuarii.
Sambucol Gummies si Sambucol Capsule

In aceasta perioada m-am axat foarte mult pe 2 produse: Sambucol Gummies si Sambucol Capsule, ambele benefice pentru sezonul rece si pentru intarirea imunitatii.

Jeleurile Sambucol sunt delicioase si aproape ca le-am considerat un moment de dulce, nu un supliment alimentar. Se consuma doar 2 jeleuri/zi pentru adulti si nu trebuie depasita aceasta doza. Sunt delicioase si funny ca aspect, imbietoare chiar. 🙂 Fiind 30 de bucati intr-un recipient, se recomanda o cura de 2 saptamani pentru efecte vizibile. Sunt recomandate copiilor de +12 ani si prin reteta unica, se adreseaza chiar si veganilor.

Capsulele Sambucol sunt aliatul perfect pentru o super imunitate, continand doza maxima de sanatate intr-o capsula mica. Complexul minunat de soc negru, vitamina C si Zinc te ajuta sa faci fata stresului si schimbarilor de vreme, precum si unei raceli zdravene. Nu are in compozitie zahar adaugat si este recomandat copiilor de varsta +12 , dar si veganilor. Nu trebuie sa faci anumite compromisuri pentru a avea imunitate de fier, pentru ca aceasta gama “s-a gandit” la toate toate nevoile consumatorilor si a oferit cea mai buna varianta posibila, in diferite concentratii si ambalaje.

Imunitatea Sambucol are 3 reguli de baza care nu trebuie uitate de nicio persoana, indiferent de anotimp sau de circumstante:

Daca v-am facut curiosi, accesati site-ul Sambucol Romania pentru mai multe informatii. Spor la cumparaturi!! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s