Alternative de creditare pentru casa visurilor tale

Desi au trecut ceva ani de la experienta “Prima Casa”, intregul procesul a lasat urme adanci si deloc frumoase, pentru ca a fost o “aventura” noua, in care habar nu aveam ce ne asteapta. A durat aproape un an, timp in care am avut parte de stres si de informatii pe care a trebuit sa le asimilam din zbor, nefiind familiarizati cu domeniul bancar si cu termenii din documentele puse in fata pentru semnare.

In aceasta situatie sigur s-au aflat multe cupluri din Romania care, plini de entuziasm si dorind o viata mai buna, se avantau sa ia un credit pe o perioada destul de lunga de timp, pentru ca evident, alta varianta nu exista. De multe ori mi-am dorit sa ne ajute cineva cu sfaturi sau cu o varianta mai simpla, pentru a scapa de desele si lungile vizite la banca dupa programul de lucru, in care voiam sa fiu oriunde in alta parte… numai acolo nu.

Recent am descoperit un articol de presa in revista Forbes despre AVBS Credit, un broker de credite care probabil ne-ar fi ajutat mult mai mult in trecut, daca stiam de existenta sa. 😊 Ponderea creditelor intermediate de aceasta companie romaneasca de brokeraj bancar este preponderent atribuita creditelor ipotecare si celor de Prima Casa / Noua Casa, asa ca experienta lor s-ar fi mulat perfect pe ce anume aveam noi nevoie acum ceva ani.

In plus, am vazut ca extinderea retelei de francize si puncte de lucru AVBS Credit reprezinta un important obiectiv al anului 2021, asadar, specialistii din domeniul financiar-bancar au acum oportunitatea de a trece de la statutul de angajati, la cel de antreprenori, prin imbratisarea profesiei de broker de credite. In acest mod, expertii in banking nu doar ca pot evolua enorm din punct de vedere profesional, dar au si ocazia de a se pune cu adevarat in slujba romanilor si de a-i ajuta sa obtina credite realmente potrivite pentru ei.

Clientii care apeleaza la un broker de credite stiu clar ca informatiile primite sunt 100% corecte, procesul de intermediere desfasurandu-se in cel mai clar si transparent mod. Colaborand cu un broker de credite, clientul obtine solutia de finantare potrivita pentru el. Ba chiar mai mult decat atat, serviciile AVBS Credit sunt 100% gratuite.

Acum privind in urma, era o idee mai buna sa apelam la un broker de credite si sa contractam un credit ipotecar, deoarece astfel ne-am fi putut bucura de o mai mare flexibilitate in ceea ce priveste solutia de finantare, precum si conditiile de contractare si rambursare a creditului. Creditul ipotecar iti asigura o mai mare libertate decat Creditul Prima Casa / Noua Casa, diferențele dintre ele fiind multiple.

Daca nu stiati, ofertele de creditare, aflate intr-o continua schimbare, sunt diferite de la o banca la alta, conditiile de eligibilitate si contractare sunt diferite de la o banca la alta, dobanzile creditelor sunt si ele diferite de la o banca la alta. In acest caz, pentru a afla solutia de creditare POTRIVITA TIE, ajutorul brokerului este incredibil de important. Sigur, exista varianta de a merge de la o banca la alta pentru a afla detalii si oferte, insa consumi multa vreme si energie, iar interogarile bancare repetate, intr-un timp scurt, conduc la diminuarea gradului tau de eligibilitate bancara. Cu cat faci mai multe interogari la banci, cu atat sansele tale de creditare scad.

In baza informatiilor furnizate de client si de ofertele bancare pe care le are in portofoliul sau, brokerul de credite stie PE LOC care sunt creditul si banca potrivite clientului, fara sa ii interogheze datele in prealabil la institutiile financiare!

La acea vreme, pentru noi Prima Casa insemna cea mai buna optiune de creditare, pentru ca era singura despre care stiam mai multe detalii. Pe voi va incurajez sa va explorati toate optiunile inainte de a lua o astfel de decizie, pentru ca este una dintre cele mai importante din viata voastra si este vital sa fiti siguri de pasul pe care il faceti. Pentru a va asigura ca alegeti cea mai buna varianta de creditare, parerea mea este ca brokerul de credite trebuie sa intermedieze tot procesul, astfel veti alege cel mai bun credit pentru voi, in perfecta cunostinta de cauza.

Va las mai jos cateva informatii gasite despre AVBS Credit si sper sa va ajute sa alegeti ce e mai bine pentru voi.

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Miercurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s