Invatam sa fim sportnici – antrenament personal acasa

De cateva luni lumea s-a schimbat si o data cu ea si obiceiurile noastre. Este destul de dificil sa tinem pasul si de aceea incercam sa ne stabilim un ritm si sa aducem normalitatea in interiorul caminului nostru. Multi vorbesc despre alimentatie si rolul crucial pe care aceasta o are in construirea unei sanatati solide, dar astazi vreau sa vorbesc despre SPORT, un alt element vital pe care nu trebuie sa il uitam si pe care trebuie neaparat sa ne focusam in aceasta perioada.

Recunosc, nu sunt adepta sportului si am avut si ajutor din partea organismului meu, care nu a tanjit dupa exercitii de slabit sau diete. Insa aceasta izolare in care ne aflam acum m-a facut sa ma gandesc serios la schimbarea acestui obicei. Stiti vorba aceea, iti este dor de un lucru doar atunci cand iti lipseste, asa ca mi-am propus sa imi schimb mentalitate. Si inca ceva! Dupa ce carantina trece, ma voi apuca serios de sport, nu doar de practicarea lui in casa, ci intr-un mod mai organizat.

Momentan voi apela la un antrenor personal fitness online si ma voi bucura de toate avantajele pe care acest program mi le ofera. Daca nu ma pot duce la sala, aduc sala la mine acasa. In plus, stiu sigur ca exercitiile propuse mi se potrivesc. Multi au incercat sa isi faca un program propriu, fara a avea o varianta calauzitoare de la cineva profesionist. Mare greseala!! Lasati antrenorii sportnici, cu experienta, sa va ghideze pasii spre sanatate.

Oamenii cu dor de sport il practica oriunde si se adapteaza conditiilor actuale. Lauda lor pentru tot ceea ce fac si recunosc, sunt putin invidioasa pentru ca vor iesi din carantina intr-o forma de zile mari. Se pune foarte mult accent pe un antrenament acasa, pe un program personalizat pentru fiecare necesitate si corp. Chiar si 5 minute pe zi pot face diferenta si incep sa realizez cat de important este pentru minte sa ai un corp sanatos. Toate acestea sunt legate intre ele si contribuie la starea ta de bine. In cazul in care un element se deterioreaza, un dezechilibru are loc si se simte.

Cea mai buna idee ever?  Un antrenor personal fitness, un antrenor care iti poate arata prin intermediul retelelor online cum se poate realiza un program complet de sport folosind “recuzita” de acasa. Trebuie doar sa ai vointa, pentru ca tehnologia te ajuta cu tot ceea ce ai tu nevoie. Si gandeste-te cat timp economisesti facand sport de acasa. Trebuie sa gasesti un avantaj in orice faci acum, pentru a avea o stare de bine mereu. Ai mare nevoie de ea si trebuie sa o cultivi prin fapte marunte, dar importante.

Invata sa te disciplinezi, sa ai o rutina sportiva sanatoasa si intre timp, incearca sa mananci sanatos, pentru ca stii lectia: minte sanatoasa intr-un corp sanatos. Acest duo castigator mancare+sport, te va ajuta sa iti faci o rutina, sa o respecti si sa intelegi cat de important este sa iti iubesti corpul. Ia initiativa si apeleaza cu incredere la serviciile de fitness online pentru o schimbare in bine, care se vede in timp. Pentru mai multe informatii, acceseaza Sportnici.ro. Multa bafta!!

Training At Home Concept Vector, Stay Home, Stay, Home PNG and ...
Sursa foto: https://pngtree.com/freepng/training-at-home-concept-vector_5352511.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s