Parfumuri noi pe Notino

Nu consider ca mai este cazul sa va vorbesc despre pasiunea mea pentru parfumuri pentru ca o mentionez aproape in fiecare articol. Indiferent de tema despre care scriu, nu imi explic cum anume reusesc si tot spre parfumuri ma indrept cu scrisul si cu gandul. Sunt placerea mea “extrem de nevinovata” si indiferent de numarul lor, parca tot nu am suficiente. 🙂

In acest articol vreau sa va vorbesc despre parfumurile noi care au aparut recent in portofoliul celor de la Notino si pe care sunt nerabdatoare sa le incerc. De mirosit le-am mirosit, insa trebuie sa le si am. Presimt ca momentul achizitiei se apropie, doar trebuie sa ma hotarasc pe care sa il cumpar primul.

M-am hotarat si incepem cu Lancôme Idôle L’Intense, un parfum care este pe wishlist-ul meu de ceva vreme, dar in varianta initiala, mai putin intensa. 🙂 Evident Lancôme este un brand de referinta pentru industria parfumurilor si scot sticle parfumate aproape pe banda rulanta. Apropo de sticla, aceasta face parte din domeniul inovatie si “never seen before” pentru ca este extrem de ingusta si mai inalta decat restul modelelor, lucru care atrage si starneste curiozitate. Cu notele de varf de portocala amara si mandarina salbatica, acest parfum trebuie sa fie clar pe noptiera oricarei fashioniste si merge de minune cu o rochie sau o tinuta mai eleganta.

Next in materie de noutati este Armani My Way, prima sticla reincarcabila de la acest brand. De aici probabil si pretul mai piperat comparativ cu restul parfumurilor scoase pana acum, dar cred ca merita, fiind o solutie prietenoasa cu mediul, care nu incurajeaza risipa si generarea de deseuri. Am mirosit parfumul de curand si m-a cucerit cu notele sale de floare de portocal african si bergamota calabriana (mi-am facut bine lectiile) si pot spune ca pe pielea mea, persista pana la 6 ore. Este clar ca brandul Armani doreste sa inoveze continuu, atat in materie de design cat si in materie de miros. Nicio sticla nu seamana cu alta si notele parfumurilor sunt diferite, fiind foarte usor sa le individualizezi.

Ultima noutate care mi-a atras atentia este tot din acest brand, dar cu un nou miros apartinand celebrei “ape care aduce bucurii”. 🙂 Armani Ocean di Gioia impacteaza si de data aceasta prin parfumul fresh, aproape ca un trademark. Daca vrei ceva racoritor nu cred ca poti obtine un nivel mai mare decat in acest parfum. Este ideal pentru birou sau pentru o tinuta mai sport pentru ca efectiv te incarca cu energie si iti transmite o stare de bine. Din punctul meu de vedere acesta trebuie sa fie scopul unui parfum – sa te defineasca si sa iti dea un vibe pozitiv atunci cand ai nevoie, indiferent de destinatia ta. Acest parfum a reusit 100% sa faca acest lucru, indiferent de variatiile “di Gioia” care au aparut pana acum. So, spread the “gioia”!!!

Profitati saptamana aceasta de promotiile Notino si beneficiati de cadouri si transport gratuit, deci fuga si puneti in cos tot ce va place, inclusiv unul dintre parfumurile de mai sus. Eu sigur asa voi face!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s