Superblog: Șapte piese esențiale din garderoba de toamnă

Atunci când faci și Project Management dar cochetezi și cu PR-ul, simți că nicio provocare nu este prea challenging pentru ține. Adori să planifici, să faci previziuni și să comunici, dar mai ales iubeșți sentimentul dinamic pe care presiunea deadline-ului ti-o oferă în orice proiect. Provocările sunt numeroase și întotdeauna există un TOP 3 care să îți rămână în suflet din anumite motive. Pot spune cu mâna pe inimă că nu este ușor de planificat niciun eveniment, dar atunci când vorbim despre un festival de modă, miza parcă devine mai mare.

Vă sună cunoscut Festivalul de Modă de la Milano? I was there și vreau să vă povestesc și vouă experiența mea. Milano este capitala modei și orice împătimit de fashion trebuie să o viziteze măcar o dată pentru a înțelege clar de ce are acest vibe. Evident, nu este obligatoriu să cumperi ceva de pe faimoasa galerie Vittorio Emanuele, dar măcar merită să admiri vitrinele și să îți faci o poză acolo.

Pe lângă organizarea în sine a evenimentului, vreau să vă vorbesc despre lucruri mai palpitante și mai focusate pe fashion. Am participat la o prezentare de modă pe care am admirat-o ca un copil. Iubesc brandurile de haine și întotdeauna mi-am dorit să am măcar un articol dintr-un brand cunoscut, care evident, să mă și reprezinte. Tema prezentării a fost “Articole esențiale din garderoba de toamnă” și toate casele de modă s-au întrecut în viziuni și originalitate, pentru a impresiona publicul, care între noi fie vorba, era deja impresionat doar admirând decorul. Mi-am concentrat atenția mai ales pe articolele de îmbrăcăminte care mi se potrivesc și pe care le folosesc cu precădere toamna, fiind din fire o persoană super friguroasă. Iubesc cizmele și paltoanele și consider că am avut ce admira timp de câteva zile, pentru că fiecare creator a venit cu o idee unică, reprezentativă pentru viziunea sa de modă.

Mi-am dorit întotdeauna cizme de la Karl Lagerfeld, însă cred că momentan doar le pot admira. 🙂 Calitatea se vede cu ochiul liber și modul în care modelul le poartă este clar un exemplu demn de urmat. Doar prin faptul că le porți emani încredere și consider că brandurile acestea trebuie promovate mai mult, pentru inspirația pe care o dau celor doresc să fie în centrul atenției. În plus, designul este pur și simplu demențial.

La capitolul wishlist, paltonul de la Tommy Hilfiger a fost și el mereu pe lista și aparent am gusturi bune, pentru că mulți creatori și-au etalat modelele purtând paltoane pe gustul meu. Iubesc roșul, așa că atenția mi-a fost furată de un palton special, din lână, cu cusături precise care scot în evidență frumos orice siluetă. Căptușeală îl face extrem de călduros pe timp de toamnă și deși știu că nu mi-l pot permite, mi-am promis că voi caută un model asemănător, mai accesibil. 

Tommy Hilfiger - Palton

După prezentare, deși eram super obosită, dar extrem de mulțumită de ceea ce a ieșit, am avut parte de o supriză memorabilă: o vizită în back stage. Știu!!!!! A fost o mare surpriză pentru mine această invitație și nu am ratat șansa de a face câteva instantanee super, demne de un album de modă. Așa am ocazia să vă prezint și vouă piesele esențiale de toamnă, marca Milano. Sper să vă încânte colajul meu.

Rochii – preferatele mele pentru sezonul rece

Fuste – su-per-be!!

Geci – trebuie neapărat să caut ceva asemănător și la noi, par extrem de călduroase

Au stat la poză special pentru mine 😀

Blugi – un must have al sezonului rece

Veste – culoarea face diferența în alegerea modelului potrivit

Articol scris pentru SuperBlog 2020, editia de toamna – proba 1.

Pozele sunt preluate de pe site-ul Answer Romania.

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s