Books and Make-up >> Melkior + Alexia

thumbnail

Ai aflat noutatile? Melkior i-a propus Alexiei Eram sa realizeze impreuna un produs cosmetic care sa o reprezinte si pe care sa-l foloseasca zilnic. Ea a raspuns prompt si cu entuziasm acestei provocari. Alexia a ales textura, culoarea, parfumul, modelul, ambalajul, designul, totul… Asa a aparut Matte Liquid Lipstick Alexia – un ruj lichid mat foarte rezistent, care nu migreaza, care nu usuca buzele, care are o formula excelenta.

Asa cum zicea Steven Tyler de la Aerosmith:

Pink it was love at first sight
I yell pink when I turn out the light

Si chiar cred ca avea dreptate:) Rozul defineste o stare de bine, o stare de veselie, cu care probabil majoritatea fetelor dupa mapamond rezoneaza. Atata timp cat exista sute, chiar mii de lucruri roz, de ce sa nu exista si cat mai multe rujuri in aceeasi nuanta?

Alexia Eram s-a gandit la noi si a creat un ruj care sa o reprezinte si pe care sa il poarte cu cea mai mare mandrie. A contribuit la tot procesul de R&D, si-a pus amprenta asupra tuturor etapelor si rezultatul final este 100% Alexia. Un roz corai, potrivit in functie de cat de mult aplici, pentru toate momentele zilei. Rezista extrem de mult si vine intr-un ambalaj foarte cochet, girly. Punctul forte al acestui produs, din punctul meu de vedere este mirosul, din ce am inteles din interviurile on-line, este de biscuite. YUM!!! Si inca ceva, fiind mat, nu usuca deloc buzele, avand o textura extrem de usoara. Practic, uiti ca il ai pe buze 🙂

Un ruj pe care il am in geanta si pe care il aplic de fiecare data cand am ocazia, fiindca merge extrem de bine cu aproape orice tinuta. Practic, shinny si extrem de versatil, rujul este un accesoriu de neegalat pentru orice fata care se ingrijeste de imaginea sa.

Melkior-Ruj-Alexia (2)

Daca vreti sa il incercati, fuga pe site-ul celor de la Melkior >> https://www.melkior.ro/ sau daca vreti sa testati produsul, este disponibil in toate magazinele din tara. Dar sincer, nu cred ca o rezistati tentatiei de a-l avea si de a va bucura de el. Am citit recenzii extrem de bune despre el si pana acum, parerea este unitara. Bravo Alexia 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s