Experienta noua – SuperBlog 2019

Gata!!! Dupa cateva zile de gandire profunda, sunt extrem de sigura de decizia luata. Nu este o descoperire extraordinara, dar este ceva foarte important pentru mine, care sper sa ma ajute si sa demonstreze tuturor ca pun suflet in ceea ce scriu. Fata de acum 2 ani cand nivelul de incredere nu era la cotele cele mai ridicate, acum consider ca am experienta necesara pentru a participa la SuperBlog, editia 2019.

Desi mi-am descoperit “vocea” scriind recenzii de carti in limba engleza, aceeasi voce, poate chiar mai puternica, a inceput sa se dezvolte si in limba romana, explorand un potential pe care nu stiam ca il posed. Pentru ca imi place foarte mult sa ma dezvolt si sa urmez cai cat mai diverse, am descoperit cat de tentant poate sa fie content writing-ul si cat de mult imi place sa vorbesc despre subiecte care ma inspira.

Pana la urma, consider ca oricine are ceva de spus atunci cand vorbeste despre un lucru care ii face placere. Doar trebuie sa isi sustina punctul de vedere, sa se faca auzit si sa puna mult suflet. Implicarea si pasiunea sunt primordiale atunci cand consideri ca ai un mesaj de transmis. Asta fac si eu acum, ma las auzita prin intermediul acestui concurs si sper ca experienta sa fie pe masura. Dar sunt convinsa ca din orice articol voi invata ceva, pentru ca pana la urma “it’s not about winning, it’s about enjoying the ride”.

Deci da, SuperBlog here I come si sper sa iti placa de mine 🙂 Eu deja am inceput sa te simpatizez 😛

Daca va tenteaza si considerati ca aveti un mesaj de transmis, click aici pentru inscrieri.

SB

 

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s